Personalia og dugnadsregistrering

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 18. Aug 2016

ALLE SOM HAR BARN PÅ KLUBBEN ELLER SELV ER AKTIV, MÅ GÅ 1 DUGNAD I ÅRET PER BARN.

DUGNAD VIGRESTAD IK:
Me ber alle som er medlem av VIK om å registrere seg på denne dugnadslinken. Du får meir informasjon når du logger deg på. Det tar ca. 2 min.

VIK får då ein oversikt på kva kvar einskild forelder ønskje å hjelpe til med av dugnad utover haust, vinter og vår, slik at brukarane våre skal få eit best mogleg tilbod framover. Dette er det viktig at alle gjer.

Leder hovedstyret
Dag-Tellef Risdal :-)

#

VIK er helt avhengig av at alle tar sin del av dugnaden, slik at alle ungene skal kunne få et tilbud. Vi vil det neste året gå inn i en byggefase med ny kunstgresbane og utvidelse av treningssenteret.

Nedenfor følger en liste over aktuelle oppgaver. Sett opp første, andre og tredje valg på det som passer best for deg/dere.

Svarfrist: ASAP

De som ikke svarer innen fristen, blir satt opp på et vaktlag/dugnad.

En stund før aktuell dugnad vil du få info om tidspunkt for dugnad, dersom du ikke kan møte på dugnaden er det ditt ansvar å få en vikar. Dere vil få påminning per SMS eller mail en uke før aktuell dugnad.

Viss barnet ditt er aktiv i flere enn en gruppe, kryss av under for hvilke grupper ditt barnet er med i.

Registrer og send ett skjema pr. medlem.

Dugnadsregistrering