Squash Turnering 17.september

Postet av Klubben Treningssenter den 9. Aug 2022

INFO SQUASH TURNERING: 

VIK/Klubben treningssenter har gleden av å invitere til squash-turnering 17.september22! 

Dette blir en sosial helg med mye svette, konkurranse og morro - og en glimrende anledning til å stifte nye bekjentskaper i squashmiljøet på Vigrestad.

 Alle er velkomne til å delta uansett nivå og det vil bli kåret en vinner både på herre- og damesiden, i tillegg til at de som går på ungdomsskolen vil bli delt inn i en egen gruppe.

 

Minste aldersgrense: 13 år (8. klasse)

Det oppfordres sterkt til å bruke øyebeskyttelse

Gratis for medlemmer

200,- dersom du ikke er medlem i VIK

Påmeldingsfrist: 09.september22


Bindende påmelding:

https://forms.office.com/r/65CymimYtN
TEMAKVELD: KONDISJON OG TEKNIKK

Postet av Klubben Treningssenter den 4. Aug 2022

TEMAKVELD: KONDISJON OG TEKNIKK

 Treningssenteret har nå et godt utvalg av såkalte ergometere som er fantastiske maskiner å bruke i kondisjons- og styrketreningen din uansett nivå eller ambisjoner.
Men hvordan fungerer disse maskinene egentlig? Hvordan får jeg god teknikk og dermed både større utbytte og glede av treningen? Hvilke innstillinger bør jeg kunne og hva betyr alle tallene på skjermen? Og hva er egentlig kondisjon, hvorfor og hvordan bør jeg trene det?
 
Spørsmålene er mange og derfor arrangerer vi gratis temakveld for våre medlemmer onsdag 24. august kl 18:00! 

Denne kvelden er for alle som er interessert i å lære mer om kondisjonstrening og hvordan du kan bruke de nye maskinene best mulig i treningen din. Og dersom du er trener eller forelder til noen som ønsker å satse på kondisjonsidretter som fotball, håndball, sykling eller løping vil du få nyttige tips til hvordan du kan bruke disse i kondisjonstreningen og dermed unngå belastningsskader.

 Det vil bli litt teori og mye praksis så ta med treningstøy.

OBS få plasser, bindende påmelding i app idrettenonline eller hjemmeside under timeplan ved å trykke skal på arrangementet.