Kosthold og Priser


Matvaner er viktig for god helse! Det du spiser og drikker påvirker helsen din. Å spise sunt og variert, kombinert med fysisk aktivitet er bra både for helse og trivsel.

Klubben treningssenter tilbyr personlig tilpasset kostholdsplan, som skal hjelpe deg med kostholdet ditt.  Dette skal være et kosthold justert etter dine forutsetninger (type idrett/treningsform, alder, personlige preferanser hva gjelder matvarevalg, og flere andre faktorer) som gjør at du har bedre odds for å lykkes, enten målet er bedre helse, prestasjon, endring av kroppssammensetning, som du kan leve med over tid. Kostholdsplanene vil bestå av gode og næringsrike matvarer.

Vi har alle ulike behov og mål. Derfor starter vi alltid med en kartlegger/konsultasjonstime der vi går gjennom din helsesituasjon, hvilke utfordringer du har og hvilke mål du ønsker å sette deg. Du vil også måtte loggføre kosthold og aktivitet i en periode på 3 dager (2 hverdager og 1 helgedag). Med utgangspunkt i dette, lages en kostholdsplan/treningsplan som er spesielt tilpasset deg. 

Pris: kr. 1 700,-

Inkl. kartlegging, skreddersydd kostholdplan, oppskriftshefte, samt en oppfølgingsmail

Oppdatering av planer: kr. 400,-

Vi tilbyr også en pakkepris på kosthold og treningsprogram til kr. 3 200,-

Inkl. kartlegging, skreddersydd kostholdsplan og treningsprogram, oppskriftshefte, samt en oppfølgingsmail.

Vår kostholdsveileder er klar for å hjelpe deg! Kontakt Monica på mail: monica@vigrestad-ik.no

blir sjeldent noe man klarer å holde over lengre tid og derfor blir det vanskelig å endre matvaner.