God stemning på sponsor treffet

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 18. Nov 2022

Vellykket og kjekk kveld på sponsor treffet, med god underholdning av Hans Morten Hansen, samt lyd og lys fra Martin Våland.

Herlig biffgryte servert av Jærgarden Kvalbein.

Tusen takk til alle som var med og gjorde denne kvelden fantastisk!

Velkommen på laget TT Byggdrift AS

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 5. Sep 2022

Velkommen på laget TT Byggdrift AS!!🤗👌

Daglig leder Terje Tjøtta hos TT Byggdrift har travle dager, men tok seg tid å stikke innom Vigrestadhallen for en liten kaffekopp.. «Me fikse» er slagordet i bedriften som er i rivende utvikling om dagen.. Det kan vi skjønne, «De fikser» det meste av oppdrag, og har en stab av kjekke og dyktige fagfolk på alle felt.. 🤗 Stikkord driftsmessig er; ventilasjon, varme, kjøling, VVS og automatikk.. De er selvsagt engasjert i alt med energi-effektisering og styringssystemer her på huset og.. Ekstra viktig i disse tider.. Vi i Vigrestad IK setter stor pris på å ha dere med oss fremover.. Det her blir bra!! 🤗💥 Mvh Arnfinn Dahl, daglig leder VIK.

Velkommen på laget Vigrestad Betong System AS

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 11. Mai 2022

VELKOMMEN PÅ LAGET Vigrestad Betong System as!!

Vigrestad Betong System i Stokkelandsmarka produserer og leverer betongkummer med rist, betongelementer til bygg, blomsterkasser til uteområder og større boligområder - og hagemøbler. Spesialbestillinger og skreddersøm er alltid interessant for jærbedriften som satser innovativt og trives med utfordringer, noe blant annet betongkunsten til er et godt eksempel på.. Og følger du med på "Tid for Hage" på TV2, så er det nettopp produkter fra Vigrestad Betongsystem som dukker opp på skjermen.. Bare det er et kvalitetstegn i seg selv.. I en spennende og nytenkende bedrift! Velkommen på lag med oss i VIK, Svein Kåre Mæland & Co!

Fått med deg KONKURRANSEN på facebook: Vi trekker ut et gavekort på Søndagsmiddag for 2 med dessert på eminente Jærgarden Kvalbein og et Pizzagavekort fra Pizzabakeren Vigrestad over helgen blant de som trykker liker! & ETT EXTRA Pizzagavekort blant de som trykker liker på bildene og...

Mvh Arnfinn Dahl, Daglig (g)leder Vigrestad IK.

Goe gang på klubben!

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 6. Mai 2022

DE USTOPPELIGE! 😊👌
Endelig er de igang igjen, Team Stålesen & Øen! Taket på gamle hallen skal skiftes, og den helt råe gjengen var ikke vond å be denne gangen heller!! Mens godkokken Erling Vigrestad snekret kjøttkaker til 17 Mai, så satte de opp stillaset ute! Full speed hele uken her på huset ja! Sånt liker vi. BoBygg tok seg av saneringen av de gamle takplatene.. Derfra og inn overtar godgjenget vårt!
GOD HELG Godtfolk!! 👌🙂