Resultater VIK`s løftere NM junior

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 21. Jun 2021

Vigrestad IK: 3 NM- GULL blant våre 5 deltakere! Det startet med Eline Høiens Gullsjokk! & Erika Jellestad’s NM-Gull der hun satte ikke mindre enn 3 norske rekorder underveis til toppen av pallen!, 1 i rykk, 1 i støt og 1 i sammenlagt. Siste gull tok Even Matnisdal med ny pers! 🤗👌💥& i tilegg; Hans Gunnar Kvadsheim tok NM-sølv og kvalifiserte seg til NM Sr i 102 kg klassen👌💥

VIK LØFTER SAMMEN!!

Klasse +87kg Hjemmeløfteren Erika Jellestad, Vigrestad IK stakk av med gullet med 68 kg i rykk og 84 kg i støt som var norsk rekord.
Sammenlagt 152 kg var også ny norsk juniorrekord.

Klasse 73kg. Igjen en populær hjemmeseier, her med Even Matnisdal, Vigrestad IK. Han rykket 80 kg og  med et støt på 85 kg ble han norsk mester.

I klasse 59 kg ble det hjemmeseier til Vigrestads Eline Høien med 37 kg i rykk og 46 kg i støt. Sølv til Siv Helen Haaland Tysvær VK 35-45 kg. Bronsemedalje til Hanne Synnøve Totland fra Gjøvik AK 34 kg-43 kg 🏆🏋🏼‍♀️

Vigrestad IK inviterer til Ung sommer i Hå

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 3. Jun 2021

Vigrestad IK arrangerer i år GRATIS sommeraktiviteter for gutter og jenter fra 1. – 7. klasse.

Årskull 2008, 2009, 2010 fra 23. juni - 25. juni fra kl. 10.00-13.00

Årskull 2011, 2012, 2013, 2014 fra 11. aug. - 13. aug. Fra kl. 10.00-13.00

Aktivitetene kvar dag vil inneholde ei økt med Ung i Hå Mester, ei økt med ballaktiviteter og ei økt med kroppsbeherskelse. Det vert og gratis mat og drikke.

Spørsmål og påmelding til postmaster@vigrestad-ik.no -påmeldingsfrist innen 14.juni.

Ved påmelding oppgi navn, fødselsår, evt allergi.

Trenere Allidrett

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 26. Mai 2021

Kjære alle foreldre🙂

Alle treningstilbud for barn i bygda her er basert på dugnad, og vi trenger nå trenere til Allidretten (tidligere barneidrett) som er for barn fra 3 år og oppover.
 Vi har også Miniklubben som er ett tilbud for barn under 3 år, vi trenger også trenere her.

For at vi skal kunne komme igang med allidrett og miniklubben til høsten, trenger vi stor hjelp fra dere foreldre som har mulighet til dette.

Tips gjerne ungdommer også som kan ha interesse av dette.

Vi i styret er ivrige på å få til ett bra treningstilbud til barna, og vi hjelper til på alle mulige måter. Det vil bli aktivitetslederkurs for alle trenere, jobber også med å få til en veileder som kan gjøre det letter å komme inn som trener.

Fint hvis dere har mulighet å dele dette🙂

Har dere spørsmål eller ønsker å være trener ta kontakt med oss på mail: allidrett@vigrestad-ik.no eller til leder i styret Elin 95935904

Vigrestad IK - CyberCafe 17.mai

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 14. Mai 2021