Velkommen til Årsmøte

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 14. Mai 2020

Velkommen til årsmøte i Vigrestad Idrettsklubb, Tirsdag 2. juni kl. 18.00 i Gamlehallen

Anlegget blir stengt for annen aktivitet fra kl. 17.30

Saksliste og dokumenter:

Årsmelding.pdf

Organisasjonsplan 2020.pdf

Sportsplan fotball.pdf

Sportsplan håndball.pdf

Sportsplan barneidretten.pdf

Papirform vil du få ved å kontakte administrasjonen.

Hovedstyret

17. mai på Vigrestad IK

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 13. Mai 2020

I mange år har 17.mai blitt feiret på Idrettshuset av bygda. Her har 17. mai toget hatt sin siste stopp, med taler for dagen, korpset har fylt anlegget med musikk. Det har vært salg av kaker, mat og drikke. For ikke å glemme IS, MASSE IS. Vi har hatt LEKER, ja små å store har tatt del i gamle og nye 17.mai leker ute og inne.

Alle lag og foreninger har tapte inntekter grunnet korona. Vigrestad IK mister inntekt fra 17. mai feiringen nå som dette er endret.

Bli med å støtt oss i årets Cyber Cafe.

Fantasi is                                     20,-

Luftvaffel                                     20,-

Ventepølse                                   30,-

Jubelbrus                                      25,-

Hurra kaffe                                   15,-

Ferske Harespor                           60,-

Full pakke                                     170,-

#520386 evt overføre til konto: 3335.20.46243 merk 17. mai dugnad.

Vi trekker ut 6 UMBRO pique skjorte & 2 gavekort på Klubben Treningssenter a 3 mnd, blant alle giverne våre.

Takk for støtten!

Nå kan vi åpne opp litt mer, og det liker vi!

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 8. Mai 2020

Vi fortsetter med ute-timer i forhåpentligvis godt vær. Dersom det blir uvær kan vi trekke inn i gamlesalen, men da er det de 12 første som har meldt seg på som kan komme.

Håper været er med oss fremover👍🌞

Det er påmelding til ALLE timene vi legger ut for neste uke.

Påmelding skal da skje på mail til Klubben Treningssenter eller via Messenger til klubben.

BodyBalance vil foregå inne i gamlesalen, da i regi av idrettshuset , her er det plass til 12 stk, og egen matte må medbringes.

Zumba, Sirkeltrening og Strong vil foregå på kunstgressbanen bak studioet.

Sweat and Burn vil foregå ved tribunene på hoved banen.

Eget innlegg med ukens timer kommer👍

KOM Å BLI MED!!!

Kjære Klubben Treningssenter medlemmer

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 26. Mar 2020

Hei alle våre kjære medlemmer av Klubben treningssenter.

Som dere alle har fått med dere følger vi myndighetenes retningslinjer og holder stengt inntil videre.

Vi ønsker ikke å miste dere, og vi prøver å gjøre vårt beste for å gi dere trenings tips og ideer til å holde dere i aktivitet selv om senteret er stengt.  Dersom dere har ønsker til øvelser/program så må dere bare ta kontakt.

Nå i første omgang er senteret stengt i en hel måned, og det er trist for oss alle. Vi i styret til klubben treningssenter håper at flest mulig har mulighet til å være støttemedlemmer i denne tøffe tiden vi nå er oppi. Men vi har også stor forståelse for om noen av dere velger å stoppe medlemsavgiften for april. Dersom dere ønsker å stoppe medlemsavgiften må dere sende mail til:
postmaster@vigrestad-ik.no  innen mandag 30.mars.

Dere som har forskuddsbetalt kan få lagt til en måned med fri trening på slutten av abonnementet.

Vi håper vi ser dere alle på senteret igjen etter påsken, eller så fort myndighetene åpner opp for det igjen. Nytt utstyr til studioet er bestilt og på vei, så da har vi noe ekstra kjekt å se frem til når dørene igjen er åpneJ

Dersom du har spørsmål i forhold til medlemskapet ditt ber vi deg ta kontakt via mail til: postmaster@vigrestad-ik.no

Ønsker dere alle lykke til med dugnaden vi nå er midt oppi, ta vare på hverandre og tenk at du er et aktivt menneske som tar aktive valg, all bevegelse er god bevegelseJ

Mvh Styret i klubben treningssenter

PS. Dersom dere ikke får sendt mail innen 30.mars så tar dere kontakt via mail også ordner vi det på en annen måte.

Styret i klubben treningssenter

Oppdatert info

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 25. Mar 2020

Oppdateringer rundt tiltak i forbindelse med Koronaviruset

Vigrestad Idrettsklubb følger råd, veiledning og anbefalinger som til enhver tid kommer fra FHI, NIF, kommunale instanser og de forbund vi er tilknyttet.

Vi ønsker virkelig at de som vil være i aktivitet ute skal få lov til det, vi åpner derfor opp for begrenset bruk at anlegget utendørs. I den forbindelse legger Vigrestad IK tilrette for at det skal være mulig å benytte seg av anlegget utendørs selv om det meste av organisert trening er stengt inntil videre.

Oppdatert 1.april:

Vi oppfordrer alle som bruker anlegget til å følge disse enkle "kjørereglene":

•  Ikke flere en 5 personer samtidig i hver gruppe(anlegget er stort så det er mulig å være flere "grupper" samtidig - men fordel dere på banene. (5 på hver banehalvdel eller treningsfelt)
  • Vi oppfordrer voksne til å være sammen med barna på banen - det gjør det enklere å følge disse retningslinjene
  • Begrens bruk av utstyr
  • Ta hensyn til andre - ikke opphold deg på anlegget om du er syk.

Det er viktig at alle forholder seg til de råd og retningslinjer som blir gitt fra myndighetene og FHI.

VI LØFTER SAMMEN

Diverse linker: