VELKOMMEN TIL NM LAG 18-19. NOVEMBER.

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 15. Nov 2016


For å lese Programbladet -----> Programblad NM lag 2016.pdf
INFO

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 15. Nov 2016

INFO VEDRØRENDE PER MATTINGSDAL`S BISETTELSE

Bisettelsen blir holdt fra Ogna Kirke kl. 12.30 Torsdag 17. november .

En Minnesamling vil bli arrangert i Vigrestadhallen i etterkant av begravelsen.

Alle er velkomne til å delta på både begravelsen og minnesamlingen.


Oppfordre folk til å samkjøre og parkere ved idrettshuset/misjonshuset på Ogna.
​DEN ALLER TØFFESTE ARBEIDSDAGEN VÅR!

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 9. Nov 2016


Per Mattingsdal 25.03.43 - 08.11.16

Gårsdagen var knallhard.

Beskjeden om at Vigrestad Idrettsklubb`s egen Per Mattingsdal var gått bort var en blytung melding å få... Slutten av vårt brev til nominasjonskomiteen for kåringen av Årets Ildsjel på Idrettsgallaen kommende januar på Hamar, lød slik ;Per har vært DØGNOPPTATT med sporten sin i utallige verv i snart 50 år, og er still going som lokal trener, leder og president i Vektløfter-Forbundet i tillegg til internasjonale verv, samt vært med i 3 av de siste 4 OL, som funksjonær. MEN DET ER PÅ GRASROTA innen idretten at "Mr Weigthlifting" bruker all sin tid! LEDER, TRENER, ARRANGØR, KURSHOLDER m.m.. Må være få i Norge som kan måle seg i antall dager og timer lagt ned i idretten sin siste 50 år, om NOEN!!!.... Brevet ble sendt for noen uker siden...

I dag vaier det to flagg på halv stang utenfor kontorvinduene våre, sammen med den røde og blå VIK-vimpelen.. Kameraten vår, treneren, lederen og den utømmelige energibunten er uvirkelig nok gått bort.. Det er en trist beskjed for hele nærmiljøet rundt Vigrestad Idrettsklubb, hele vektløfterverden og særlig for den nærmeste familien til Per... Siden tidlig på 1970-tallet har Per vært en foregangsfigur for idretten han ofret all sin tid på... Per tok vare på alt og alle.... Hentet vektløftere på fra toget før trening... Gjennom mine 18 år som daglig leder her hos VIK, har jeg ikke opplevd en eneste liten "fight" med Per.. Respekt... Respekt for den andres jobb... Sist år lakket vi den gamle hallen, jeg og Per, skulder ved skulder.. Jeg rakk nok rundt 30%, og Per 70... Det går ikke med ord å takke for alt du har gjort og betydd for oss alle her på Idrettsklubben.... Respekt er det nærmeste jeg kommer....

Takk for at VI(K) fikk være med på litt av reisen Per! Vi vet vi snakker på vegne av hele Vigrestad Idrettsklubb når vi sier at alle våre tanker i disse dagene først og fremst går til Per`s nærmeste familie og kona Larisa, samt hele vektløfter-norge!

Vit at VI(K) er der...

Norges Vektløfterforbund


HVIL I FRED KJÆRE VENN...

På vegne av VIK; Cecilie & Arnfinn..
Innbydelse til NM Lag 2016

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 10. Okt 2016

Til klubber kvalifisert til NM Lag 2016

Sted: Vigrestadhallen

Tid: Fredag den 18. november klokka 14.00

NM Lag Veteraner Menn, Junior kvinner, Junior Menn

Lørdag den 19. november klokka 10.00

NM Lag Ungdom Jenter, Ungdom Gutter, Elite Kvinner, Elite Menn

Det konkurreres etter gjeldende rundesystem for NM Lag!

Veiing fredag 18.11: Kl.12.00 - 13.00 i Vigrestadhallen

Veiing lørdag 19.11: Kl.08.00 – 09.00 i Vigrestadhallen

Påmelding: Påmelding med løfternes navn, besteresultat denne sesongen og fødselsdato sendes NVF med kopi til Vigrestad IK, Per Mattingsdal, innen lørdag den 29. oktober, 2016. Reservering av hotellrom skjer direkte til hotellet innen samme frist.

PÅMELDINGSSKJEMA

Startkontingent: 300,- kroner pr løfter. Må være sendt Vigrestad IK senest en uke etter påmeldingsfrist. Kontonummer Vigrestad IK: 3335.31.80547. Merk innbetalingen Startkontingent NM Lag fra ……………….

Startlisens: Alle som deltar må ha betalt Startlisens. Startlisensen pr løfter, 300,- kroner, må være betalt til NVF senest en uke etter påmeldingsfrist.

Overnatting: JÆREN HOTELL, Web: JÆREN HOTELL

Ved bestilling av rom bruk tlf. direkte 51 77 11 00 eller

Mail: booking@jarenhotel.no

Enkeltrom med frokost, pr. døgn kr. 650 , pr. rom

Dobbeltrom med frokost, pr. døgn kr. 850,- pr. rom

Tresengsrom med frokost, pr. døgn kr. 1050,- pr. rom.

Rom må bestilles innen påmeldingsfristen, lørdag den 29. oktober.

Etter den dato kan ikke rom garanteres ved dette hotellet,

Hotellregningen gjøres opp av den enkelte klubb før utsjekking hvis ikke annet er avtalt! Det gjelder overnatting og middag lørdag kveld.

Fellesmiddag: Lørdag klokka 21.00 på JÆREN HOTELL.

Meny: Enkel Julebordsbuffet – Drikke kommer utenom.

Pris: 395,- kroner pr person.

Må betales direkte til Jæren Hotell

Det konkurreres og premieres etter NVFs lover og reglement. Rundesystemet benyttes ved NM for Lag. Alle løfterne må konkurrere i reglementert løfteantrekk!

Vigrestad Idrettsklubb ønsker NVF, løftere, ledere, funksjonærer og supportere velkommen!

Med sportslig hilsen

Vigrestad Idrettsklubb

Per Mattingsdal

Tlt. privat: 51 43 74 77 Mobil: 975 98 703 E-mail: perm1@online.no
VM vektløfting Veteraner, Heinsheim, Tyskland, 1-8.oktober

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 10. Okt 2016

Ronny Matnisdal, Vigrestad IK, Veteran verdensmester for 3. gang

Ronny Matnisdal, Vigrestad IK, gikk for tredje gang på rad til topps i VM for veteraner. Denne gangen valgte han å konkurrere i 85 kg klassen, men var kun 3 kg over grensen til 77 kg klassen som han vanligvis har konkurrert i. Han hadde ikke mindre enn 21 konkurrenter i klassen fra forskjellige land i verden.

I spesialøvelsen rykk startet han med et godt løft på 125 kg, 128 kg i andre forsøk bød heller ikke på problemer, for så å sette punktum med et flott rykk på 130 kg. Dermed var han i ledelse med ikke mindre enn 14 kg på sin argeste konkurrent, Maksimas Kolesnikovas, Litauen og 18 kg foran tredjemann, Mark Hølzel, Tyskland. Bare en ulykke i siste øvelse støt, kunne nå hindre han i å forsvare seieren fra de to siste årene.

Støtøvelsen ble innledet med et vellykket forsøk på 140 kg. Imidlertid ble andre forsøk på 145 kg mislykket. Denne fadesen ble imidlertid fikset i siste forsøk, der 145 kg ble korrekt plassert over hodet. Dermed var han beste løfter også i denne øvelsen og med 275 kg sammenlagt sikret han seg en overlegen seier, 17 kg foran løfteren fra Litauen. Bronsemedaljen gikk til Thomas Schiller, Tyskland, med 252 kg, 23 kg bak Matnisdal.

Sist vinter ble Ronny Matnisdal alvorlig skadet, men har ikke gitt opp og har sakte men sikkert bygget seg opp igjen til gammel, god løfteform og skaden ser ut for å være et tilbakelagt stadium. Derfor er årets VM veteranseier for Ronny Matnisdal et bevis på at har man den rette stå på viljen og ikke gir opp, er det mulig å komme tilbake etter alvorlig skade.Kaffedrøs

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 19. Jul 2016

Første torsdagen i hver mnd. kl. 10.00 samles det en god gjeng for godt drøs i kafeen til Vigrestad IK.

Det blir servert kaffe, noe å sette tennene i. Ikke minst er det mye godt drøs om alt mellom himmel og jord.

Kom å bli med du også. Alle er velkomne!

Kommende datoer:

 • Torsdag 5. juli
 • Torsdag 2. august
 • Torsdag 6. september
 • Torsdag 4. oktober
 • Torsdag 1. november
 • Torsdag 6. desember

HVOR: I kafeen på Vigrestad Idrettsklubb.
Nytt VIK NYTT

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 14. Jul 2016

En rykende fersk utgave av bladet vårt VIK NYTT er ute nå.

Får du det ikke i postkassen, har du mulighet for å lese bladet her ved å trykke på linken.


VIK nytt vinter2016.pdf

Scoringsklubben 2016

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 21. Apr 2016


En ny sesong er allerede i gang og styret i Vigrestad IK`s fotballgruppe vil i år starte opp med Scoringsklubb.

Vi vil derfor invitere alle interesserte VIGRESTAD–supportere, foreldre, besteforeldre og andre kjente til et spennende medlemskap i vår Scoringsklubb.

Et medlemskap i Scoringsklubben betyr at du forplikter deg til å betale kr. 15,- til klubbkassen for hvert mål vårt A-lag scorer i seriekampene sine. Det vil bli sendt ut mail/SMS for innbetaling av beløpet ved sesongslutt.

Overskuddet vil øremerkes egenkapital ved utvidelse til 2 kunstgressbaner for sesongen 2017. Fotballstyret vil få 20 % av inntektene til å dekke innkjøp av nødvendig fotballutstyr sesongen 2016.

Alle medlemmene av Scoringsklubben 2016, er med i trekningen av tre gavekort, som blir trukket i pausen i siste seriekamp, lokalderbyet mot Brusand.

1 gavekort pålydende kr: 5000,- i varer hos Aarsland Møbelfabrikk AS.

1 gavekort i varer, verdi pålydende kr 3000,- hos Elektrofag Jæren AS

1 gavekort i varer, verdi pålydende kr 1500,- hos Nærbø Rør & Elektro AS


Alle medlemmer av Scoringsklubben vil bli servert gratis kaffe på alle våre hjemmekamper. La det bli et kjent og kjekt sosialt samlingspunkt i ”Sørabygdå” der vi også mimrer om de 95 årene som er gått siden VIGRESTAD IK ble stiftet.


Påmelding: Kenneth mob: 91853871 mail: kt@nre.no


For kampoppsett eller lese mer, trykk på linken her ----> scoringsklubben 2016 (002).pdf
Ajax fotballskole på Vigrestad idrettsklubb 8-10 sept 2017

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 14. Apr 2016
Ajax fotballskole

Vi gjentar suksessen fra i fjor med trenere fra den nederlandske storklubben Ajax, og arrangerer høsten 2017 ny fotballskole!

Igjen har vi vært så heldige å få trenere fra Ajax fotballakademi til å lede en helg fullspekket med fotballopplegg fokusert på teknikk, motorikk og profesjonell veiledning av deltagere.

Ajax har utviklet en rekke toppspillere til verdens beste ligaer, samt vært et springbrett ut i Europa for spillere som Luis Suarez og Zlatan Ibrahimovic. Nederlandske spillere som Johan Cruijff, Marco van Basten, Frank Rijkaard, Wim Kieft, Dennis Bergkamp og Patrick Kluivert har også bakgrunn fra dette akademiet for å nevne flere.

Målgruppe:

 • Alder 10–14 år (født 2003-2007) jenter og gutter
 • Påmeldingsavgift 1500,- (Opplegg fre. lør. og søn., draktsett + en overraskelse). Det vil bli servert mat i lunsjpausen lørdag og søndag.
 • Påmelding innen 01.08.17 til:
 • Påmeldingsavgiften betales inn på kontonr. 3335 51 32434. Merk betalingen med barnets navn og alder.
 • Det vil i år være litt færre plasser enn i fjor, så her gjelder det å være rask!

paameldingajax.vik@gmail.com

Påmeldingen må inneholde:

Navn, alder(fødselsår), klubb, størrelse på drakt og mailadresse til foresatte.

Program og nærmere informasjon vil bli sendt ut på et senere tidspunkt!

For evt. spørsmål ta kontakt på tlf. 41695938

eller mail: ajaxfotballskole.vik@gmail.com

Vigrestad IK v/kontaktpersoner

Hans Ulekleiv og Jan Inge Mattingsdal
Medlemskontingenten 2016

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 11. Apr 2016


MEDLEMSKONTIGENT 2016

Fakturaen for årets medlemskontingent har blitt sendt ut. De medlemmene som har registrert epostadressen sin hos oss, ha fått denne i innboksen. Andre vil motta den på papir.

Har du avtalegiro eller års-medlemskap i Klubben Treningssenter har du fullt medlemskap i Vigrestad Idrettsklubb.

Alle som trener på håndball, fotball, barneidrett, vektløfting, oldboys er trener/oppmann må være medlemmer i VIK.

De som ikke er medlem eller ikke har mottatt medlemskontingenten, ta kontakt med Cecilie Therese Tengesdal, epost vig.amov@online.no for å få orden på dette.

Medlemsbetalingen er viktig for at klubben skal gi gode tilbud til våre medlemmerMVH

STYRET

VIGRESTAD IDRETTSKLUBB
Sesongen igang

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 5. Apr 2016

nmkllkkl
Idrettsrådets «Ildsjelpris for 2015»

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 17. Mar 2016

GRATULERE TIL VÅR KJÆRE PER MED DEN VELFORTJENTE PRISEN

IDRETTSRÅDETS "ILDSJEL-PRIS FOR 2015"Gjennom sitt engasjement for sporten han representerer både lokalt, nasjonalt og internasjonalt har vedkommende satt både Hå Kommune, Rogaland og Norge på kartet!

Han har vært president i det norske særforbundet og visepresident i det Europeiske, begge i en årrekke. I tillegg har han vært, og er, formann i sin lokale gruppe på «livstidskontrakt».

Vedkommende har også vært med som funksjonær under de tre siste olympiske leker, sist i London i 2012! Dèt, kombinert med hans internasjonale verv, viser at han er en vel respektert mann i det internasjonale idrettsmiljøet innen sin sport, en sport der Norge egentlig er for en liten nasjon å regne. Han har stått i spiss for flere Europamesterskap på norsk jord!Han har vært på landslaget i sin idrettsgren, har tatt NM-medaljer og satt norske rekorder som aktiv! Han deltok første gang i NM i 1969! – og siste gang i 1989!

Idrettsrådets «Ildsjelpris for 2015» tildeles derfor Per Mattingsdal, Vigrestad IK.
Innkalling til årsmøte 2015

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 8. Mar 2016VELKOMMEN TIL ÅRSMØTE 2015


Styret innkaller herved til årsmøte i Vigrestad Idrettsklubb

Årsmøtet avholdes TORSDAG 17. MARS 2016. KL. 19.00. i Konferanserommet til Vigrestad Idrettsklubb.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet.

Saksdokumenter ligger tilgjengelig i kafeen på idrettshuset, kan fås ved og kontakte administrasjonen eller elektronisk ved og ta kontakt på mail til cecilie.tengesdal@hotmail.com

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret