Klubben Treningssenter følger myndighetenes retningslinjer, som tilsier at vi må holde stengt til 14.april.20.

Postet av Monica Stavnem Rød den 12. Mar 2020

Vi savner dere og ser frem til når denne situasjonen er over, og gleder oss til å se dere alle igjen på trening hos oss. :-)

Vi håper vi klarer å inspirere dere med trening i tiden fremover. Vi jobber for at dere skal holde dere aktive og opprettholde gode rutiner.

Vi legger ut inspirasjonsøkter til dere på facebook siden vår.

Her er i tillegg link til 100 økter fra Les Mills, eks: BodyBalance, BodyStep, BodyPump. https://lmod.co/club

Vi jobber nå også med å kunne sende livestream på gruppetreninger med instruktør.

Vil også legge til at før denne situasjonen slo til, holdt vi på og fornye studio, treningsutstyret kommer nå i disse dager. :-)

Har du anledning så fortsett å støtte ditt lokale treningssenter. Du er grunnen til at de er i drift i dag. Hvis for mange medlemmer fryser eller sier opp sitt medlemskap, er det ikke sikkert at sentrene kan åpne igjen etter når pandemien legger seg.