Påmelding

Aktivitetene krever påmelding med pålogging, og at du er medlem av treningssenteret. For påmeldingen, gå til timeplanen og finn timen du ønsker å delta i.

Timeplan

BODYSTEP®: er en ernergisk step trening. 60 minutt energigivende trening som gjør at du føler deg frigjort og levende. Ved hjelp av step og enkle øvelser får du bedre kondisjon, styrke og koordinasjon. Intensiv time med god musikk, som kombinerer kondisjon og styrke.

SPRINT er en gruppetime med 30 minutter høyintensiv intervalltrening (HIIT) på sykkel. Vi kombinerer intervaller, hvor vi jobber så hardt som mulig, med hvileperioder der vi henter oss inn til neste intervall. Denne form for trening gir raske resultater på kondisjon og utholdenhet. Du styrer selv motstand og tempo, og derfor passer økten for alle! Målet er at du skal yte maksimalt av det DU klarer og sitte igjen med en god følelse etter fullført økt.
Fordeler med SPRINT:
– Økt muskelmasse og fettforbrenning
– Raske resultater, forbedre kondisjon og utholdenhet
– høy etterbrenning, forbrenner i 48 timer etter endt økt
– Varer kun 30 min, det klarer vi å presse inn i en hektisk hverdag
– Gir økt mental styrke og evne til å utfordre seg selv

Spinning: Er en 45 minutters gruppetime hvor du kontrollerer intensiteten selv på sykkelen. Med god musikk, tar instruktøren deg på en løype med fjellklatring, sprint og flatt terreng. Du styrer din egen motstand og hastighet, slik at du kan bygge opp treningsnivået over tid.

STERK rumpe&kjerne

Timen inneholder en 5-10 minutters dynamisk oppvarming og en 35-40 minutters hoveddel hvor vi trener sete- og kjernemuskulatur. Timen gjennomføres med både sett/rep og tidsintervaller. Du trener på din egen plass i salen hvor du disponerer utstyr som manualer, vekstskiver, strikk og matte, etc.

Trening av rumpa er veldig viktig. Setemusklene er til sammen noen av kroppens sterkeste muskler. Setemuskulaturen er en viktig motor i mange ulike bevegelser. Vi bruker setemusklene for å bevege kroppen fremover eller oppover, skifter retning, tar sats eller akselerer.

En sterk kjernemuskulatur er ikke å undervurdere. Kjernemuskulaturen vår kan sees på som kroppen «kraftsenter». Den kobler over- og underkroppen sammen og er med på så å si all bevegelse vi utfører, eks slår en ball, mopper gulv, løfter opp noe. En sterke kjerne vil gi deg bedre stabilitet og balanse, og kan bidra til å forebygge skader, samt bedre kontroll og styrke når det kommer til fysisk trening.

STERK med strikk

Det er en 45 minutters gruppetime med øvelser for hele kroppen. Timen er oppdelt i 3 bolker. Hver bolk består av 3-4 øvelser der vi jobber 45 sekund på og 15 sekund av💪🏻💦 Pausene er korte, og derfor trener vi i tillegg til styrke også utholdenhet. Øvelsene varierer, noen for underkropp, noen for overkropp, og noen for kjernemuskulaturen. En god økt der du styrer motstand selv ved hjelp av ulike strikker.

ZUMBA®: 60 minutt med en reise gjennom ulike latinamerikanske dansearter og dans fra popverdenen. Bedre kondisjon og “hofte- moves”. Bevegelser og trinn er fra kjente danseformer som cumbia, salsa, samba, merengue og reggaton. Den inneholder også klassiske bevegelser fra aerobic og fitness. Treningsformen passer for alle, uansett alder og kropssform. Fengende og variert musikk gjør dette til en time der du «glemmer» at du trener og humøret og festfølelsen er på topp.

Godt vaksen:

For deg fra 50år-. Det er aldri for sent å begynne å trene, og god fysisk funksjon vil helt klart bidra til en enklere og lettere hverdag. Vi trener med kroppsvekt, frivekter, stepkasser og annet enkelt utstyr.

Etter timen er det kaffi og godt drøs i det sosiale rommet.

Fordeler med styrketrening:
-Økt muskelmasse
-Sterkere skjelett
-Økt muskelfunksjon og balanse

SIRKELTRENING

Her får du trent styrke i hele kroppen, samtidig som en får opp pulsen.

- 6-10 øvelser som kjøres i en serie - eller sirkel, på tid (eks 40sek, 20 sek), mellom hver runde tas en litt lengre pause.

- AMRAP (as many rounds as possible) med 2-4 øvelser i hver, med antall rep. på øvelser, som skal utføres på gitt tid.

- Tabata (20/10 sek) med 2-4 øvelser.

På øvelsene brukes alt fra egenkroppsvekt, vekter, boxkasse, kettlebell, miniband , tau, slamball, o.l.

Sirkeltreningen er med dyktige og flinke trenere, og her loves det mestring, glede og smilepuls, i tillegg til stor entusiasme, godfølelse og masse energi.

StyrkeMix💥🏋🏼‍♀️ Denne gruppetimen vil forgå i sal, og vil bestå av fullkroppsøkter der vi kombinerer styrke og puls! Det er mulig å skalere øvelsene, slik at de passer for deg og ditt nivå.

Hvordan timen organiseres kan variere. Noen ganger kjører vi EMOM og AMRAP, mens andre ganger kan vi jobbe 45 sekunder på og 15 sekunder av.

🍂Morgenfugler🍂

Er en gruppetime som vil foregå i studio, der en vil få utfordret både kondisjon, styrke og kroppsbeherskelse🏋🏼‍♀️🏃🏻 Timen blir ledet av personlig trener som setter opp helhetlige økter med fokus på god teknikk og riktig belasting for deg.
Vi fokuserer på helkroppstrening hver økt og øvelsene er gjennomførbare for alle nivå, derfor vil timen passe alle!

Øvelser varierer fra time til time, så her får du både variasjon og motivasjon. Samt PT vil gi deg det lille ekstra pushet som gjør at du går ut med en fantastisk følelse.