PRIS:

½ års medlemskap – kr. 1650,-
3mnd. medlemskap – kr. 950,-

Drop in: kr. 100,-

Ikke medlem: Mor og barn trening: kr. 500,- (7ganger)

Ikke medlem: senior trening: kr. 700,- (10 ganger)

CrossTeens Pr mnd (semester basert, påmelding): Medlem Klubben Treningssenter: kr. 50,- (mat), ikke medlem CrossTeens: kr. 300,- (inkl mat)

Andre tilbud

For familier der det er to voksne og mer enn 2 barn under 18 år er års-medlemmer, trener den yngste GRATIS.

For skuleelever, studenter eller andre som bor borte, men er hjemme i ferier og enkelte helger i løpet av året kan dei tegne årsmedlemskap for kr. 500,-

Fra det året de fyller 15år kan de melde seg inn som medlem.  (dvs ved nyttår i 9. klasse) og få egen brikke.

Ungdom kan tegne meldemskap fra nyttår det året dei fyller 14 år, dvs. ved nyttår når dei går i 8. klasse. Kravet er at dei er sammen med en voksen som er over 20 år når dei trener. Den voksne over 20år må være medlem av treningssenteret.

* Ingen innmeldingsavgift
* 3 mnd. Oppsigelsestid

GENERELLE REGLER

– Når betalingen er registrert, får en nøkkelbrikke. Kan hentes når treningssenteret er betjent.

– Treningssenteret er betjent:

• Mandag 17.30-20.30
  • Tirsdag 16.30-19.30
  • Onsdag 16.30-19.30
  • Torsdag 17.00-19.00

– Nøkkelbrikken er merka med navn og er personlig. Alle må ha med brikken for å få tilgang til treningssenteret.
– Brikken skal ikke lånes bort til andre. Med misbruk blir brikken sperret, og det må betales et gebyr på kr. 500,-
– Mistet eller stjålet brikke, ta kontakt med adm/betjeningen.
– Treningssenteret er åpent fra kl. 05.00-23.00 alle dager. Dersom hovedinngangen er låst, benytter en døra mot kunstgressbanen.

- Det kan bli tatt stikk prøve på at en faktisk er medlem.

OPPSIGELSE AV MEDLEMSKAP

All oppsigelse av medlemskap i Klubben Treningssenter, skal skje skriftlig til Administrasjonen (Monica Stavnem Rød), e-post: postmaster@vigrestad-ik.no

Det er 3 mnd. oppsigelse fra den dagen vi mottar e-posten.

RENT SENTER – ANTIDOPING NORGE

Klubben Treningssenter har inngått avtale om Rent senter med Antidoping Norge fordi vi ønsker et sunt og helsefremmende treningsmiljø på vårt treningssenter.

Vi tolererer derfor ikke bruk av dopingmidler blant våre kunder. Som medlem hos oss bekrefter du at du ikke bruker preparater som står oppført på listen til Antidoping Norge, og at du frivillig vil la deg dopingteste ved henvendelse.

Ved positiv dopingprøve vil medlemskapet opphøre med umiddelbar virkning.

Positive dopingprøver kan bli politianmeldt.