SQUASH

REGLER FOR BRUK AV BANENE

• Kun innendørs hallsko med lyse såler er tillatt, joggesko eller andre typer treningssko er forbudt
  • Mat eller drikke er ikke tillatt inne på banene
  • Bare medlemmer i treningssenteret kan booke en bane og spille uten å betale ekstra.
    Personer som ikke er medlemmer kan få bli med et medlem å spille - mot at de betaler drop-in (Vipps nr 524120 – 100 kr pr pers)

Skriv navnet på alle de som skal spille i kommentarfeltet når du booker.  Barn under 15 år kan spille gratis med en forelder som er medlem

«The sport of squash is like playing a game of chess with your feet – you are constantly trying to out-think your opponent…»

Treningssenteret er stolt av å kunne tilby medlemmene våre tilgang til to nye og flotte squashbaner. .
Vi håper og tror at mange vil få oppleve stor glede av det nye anlegget vårt, og vi ønsker å legge til rette for at flest mulig skal få øynene opp for denne fasinerende sporten.

Squash er for alle – uansett alder, kjønn eller fysisk form. Det viktigste er at man spiller mot noen som er på omtrent samme nivå – da blir både konkurransen kjekkere og treningsutbyttet bedre. Squash er en morsom blanding av kondistrening, taktikk, smidighet, mental trening og konkurranse.

Vi har to forskjellige baner med tanke på innsyn – èn lukket bane og èn mer åpen bane med glassvegg. Dersom dere er tre eller flere som ønsker en sosial økt med lått og løye, og vil at de andre skal kunne se på mens to av dere spiller, så er banen med glassvegg perfekt.
Dersom dere er to som skal spille og ønsker det litt mer skjermet så kan dere bruke den lukka banen.

Vi har racketer og baller til utlån dersom noen ønsker å låne utstyr, dette finner du i skapet merket Låneutstyr racketsport i området utenfor banene. Signer lista med navn, nummer på det som lånes, dato og klokkeslett. (Alt er ikke helt ferdig enda så kontakt Brynjar på 47 29 45 09 dersom du ønsker å låne utstyr frem til skapet er på plass)

Dersom du ryker strengene i racketen din, eller ønsker å bytte ut fabrikkstrengene med noen nye for å få mer power – ta kontakt med Brynjar 47 29 45 09 Ofte er nye racketer strenget meget hardt fra fabrikken – noe som ikke er det optimale for nybegynnere eller viderekomne. Selv om de ikke skulle ryke så anbefales det å bytte strengene minst like mange ganger i året som man spiller i uka.
Har du strenger selv koster det 200,- å få strenget om, ønsker du å kjøpe streng av VIK koster det 300,- totalt.

Vi har laget en digital ranking-liga for alle som spiller på Vigrestad. Vi håper flest mulig vil bli med i denne uansett nivå og ambisjoner. Her går det an å ha mange "kamper i kampen" på tabellen - det viktigste er ikke å ligge på topp men å være best plassert av de du spiller med ;) Ligaen starter nå 1.1.2020 - så alle som registrerer seg nå må vente med å spille "ligakamper" og legge inn resultater til vi er i gang 1.1.2020. Tabellen nullstilles hvert år så får du ikke vandrepokalen i 2020 så er det nye muligheter i 2021.

Last ned appen "Slappy Sports Ladder app" og join "VIK squashliga 2020" med code "8aa8b821"