Klubben Treningssenter

Pause i innendørs idrett for voksne

Postet av Klubben Treningssenter den 12. Feb 2021

Vi beklager på det sterkeste, men etter beskjed fra Hå Kommune må vi avlyse gruppetimer igjen.

Da vi er en del av et idrettslag, går vi inn under samme regler som all anna aktivitet i laget.

pause i innandørs idrett for vaksne

GRØNT LYS for gruppetimer 🤩

Postet av Klubben Treningssenter den 29. Jan 2021

Endelig, vi har fått grønt lys med å starte opp med gruppetimer igjen. hugs påmelding i app eller hjemmeside. det blir max antall på 10 stk med forsvarlig avstand og godt smittevern.

Styrke apparater for salg

Postet av Klubben Treningssenter den 28. Jan 2021

Vi fornyer oss, og selger derfor våre gamle styrke apparater.

Ta kontakt for pris: postmaster@vigrestad-ik.no

Benpress maskin

Liggende lårcurl

Utside/innside lår maskin

Skuldrepress maskin

Leg extention (apparat kan hentes når nytt er på plass, ca uke 6)

Pec Dec (kommer for salg, så fort ny er på plass)

Oppdatert informasjon vedrørende gruppetimer.

Postet av Klubben Treningssenter den 19. Jan 2021

Oppdatert informasjon vedrørende gruppetimer.

Etter pålegg fra Kommunelegen og rådgiver for miljørettet helsevern må vi dessverre avlyse alle gruppetimer inntil videre.

I følge de nasjonale retningslinjene blir voksne anbefalt å ikke drive organisert aktivitet innendørs.

Utendørs kan voksne trene viss det er mulig å holde god avstand.

Klubben Treningssenter er en gruppe i regi av Vigrestad IK, det vil si at vi er ikke et kommersielt treningssenter.

Vi håper dere har forståelse for dette, og dere er velkommen i studio som er åpent som vanlig.

Vi kommer tilbake med nærmere beskjed når kommunen har gjort nye vurderinger når de nasjonale tiltaka blir oppdatert.

gruppetimer åpnes

Postet av Klubben Treningssenter den 16. Jan 2021

På mandag åpner vi opp for gruppetimer igjen🤩 At vi avlyste alle gruppetimer i 14 dager var et valg vi tok selv, ikke noe vi var pålagt å gjøre. Selv om vi starter opp igjen nå, er det viktigere enn noen gang at vi tar alle forholdsregler! Vi har målt opp at alle har minst 2 meter avstand under timen, og setter ut desinfeksjon og papir slik at deltakerne slipper å samles ved «flaske-stasjonen». Alle deltakerne MÅ passe ekstra på at det holdes avstand når utstyr skal hentes og ryddes på plass! Vi gleder oss til å se dere igjen💪🏻🙌🏻 GOD HELG!