Squash Turnering 17.september

Postet av Klubben Treningssenter den 9. Aug 2022

INFO SQUASH TURNERING: 

VIK/Klubben treningssenter har gleden av å invitere til squash-turnering 17.september22! 

Dette blir en sosial helg med mye svette, konkurranse og morro - og en glimrende anledning til å stifte nye bekjentskaper i squashmiljøet på Vigrestad.

 Alle er velkomne til å delta uansett nivå og det vil bli kåret en vinner både på herre- og damesiden, i tillegg til at de som går på ungdomsskolen vil bli delt inn i en egen gruppe.

 

Minste aldersgrense: 13 år (8. klasse)

Det oppfordres sterkt til å bruke øyebeskyttelse

Gratis for medlemmer

200,- dersom du ikke er medlem i VIK

Påmeldingsfrist: 09.september22


Bindende påmelding:

https://forms.office.com/r/65CymimYtN

TEMAKVELD: KONDISJON OG TEKNIKK

Postet av Klubben Treningssenter den 4. Aug 2022

TEMAKVELD: KONDISJON OG TEKNIKK

 Treningssenteret har nå et godt utvalg av såkalte ergometere som er fantastiske maskiner å bruke i kondisjons- og styrketreningen din uansett nivå eller ambisjoner.
Men hvordan fungerer disse maskinene egentlig? Hvordan får jeg god teknikk og dermed både større utbytte og glede av treningen? Hvilke innstillinger bør jeg kunne og hva betyr alle tallene på skjermen? Og hva er egentlig kondisjon, hvorfor og hvordan bør jeg trene det?
 
Spørsmålene er mange og derfor arrangerer vi gratis temakveld for våre medlemmer onsdag 24. august kl 18:00! 

Denne kvelden er for alle som er interessert i å lære mer om kondisjonstrening og hvordan du kan bruke de nye maskinene best mulig i treningen din. Og dersom du er trener eller forelder til noen som ønsker å satse på kondisjonsidretter som fotball, håndball, sykling eller løping vil du få nyttige tips til hvordan du kan bruke disse i kondisjonstreningen og dermed unngå belastningsskader.

 Det vil bli litt teori og mye praksis så ta med treningstøy.

OBS få plasser, bindende påmelding i app idrettenonline eller hjemmeside under timeplan ved å trykke skal på arrangementet.

Aktiv høst

Postet av Klubben Treningssenter den 26. Jul 2022

Etter en god og aktiv vår, er vi nå klar for høsten med mye kjekt i vente. Som dere nok har sett har vi fått inn 2 stk BikeErg, 2 stk rowErg, 1 stk SkiErg, samt 1 til Echo Bike.
Dette gjør at våre medlemmer nå kan prøve treningsformen TriErg. Dette er et fantastisk trenings konsept for alle som ønsker å trene kondisjon og styrke uansett nivå, alder og ambisjoner. Vi kommer til å sette opp en innførings kveld med påmelding der du vil få god veiledning på teknikk - slik at du kan få maksimalt ut av treningen. Du vil også lære hvilke muligheter som ligger i monitorene på de forskjellige maskinene, tips til intervaller, treningsformer, få grunnleggende kunnskap rundt dette med kondisjonstrening, og hvordan du best mulig kan bruke disse maskinene inn i treningen din uansett hvilke mål du har.
Mer info og påmelding kommer. 

 Det vil også bli arrangert Squash-turnering 17-18 september med forskjellige klasser. Påmelding kommer.Vi håper også å få til et trenings maraton i løpet av høsten.  Dette er en super måte å få testet ut de gruppe timene vi har på vår timeplan. 


Gruppe timeplanen fom uke 34:


PT kampanje

Postet av Klubben Treningssenter den 4. Jan 2022

Har du lyst å komme i gang med trening? Trenger du en motivasjonsboost? Eller ønsker du kanskje å få bedre teknikk? Da kan personlig trening være noe for deg! Vi tilbyr både PT en-til-en, duo og i grupper på 3-6 personer
Vi kickstarter året med 20% avslag på alle PT-pakker! Våre personlige trenere Anna og Monica har bred kompetanse innenfor trening, og hjelper deg gjerne med å nå dine mål. Du trenger ikke være medlem av Klubben Treningssenter for å benytte deg av tilbudet. Tilbudet varer ut januar. Ta gjerne kontakt for mer informasjon, eller se vår hjemmeside vigrestad-ik.no