VELKOMMEN TIL NM LAG 18-19. NOVEMBER.

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 15. Nov 2016


For å lese Programbladet -----> Programblad NM lag 2016.pdf
INFO

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 15. Nov 2016

INFO VEDRØRENDE PER MATTINGSDAL`S BISETTELSE

Bisettelsen blir holdt fra Ogna Kirke kl. 12.30 Torsdag 17. november .

En Minnesamling vil bli arrangert i Vigrestadhallen i etterkant av begravelsen.

Alle er velkomne til å delta på både begravelsen og minnesamlingen.


Oppfordre folk til å samkjøre og parkere ved idrettshuset/misjonshuset på Ogna.
​DEN ALLER TØFFESTE ARBEIDSDAGEN VÅR!

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 9. Nov 2016


Per Mattingsdal 25.03.43 - 08.11.16

Gårsdagen var knallhard.

Beskjeden om at Vigrestad Idrettsklubb`s egen Per Mattingsdal var gått bort var en blytung melding å få... Slutten av vårt brev til nominasjonskomiteen for kåringen av Årets Ildsjel på Idrettsgallaen kommende januar på Hamar, lød slik ;Per har vært DØGNOPPTATT med sporten sin i utallige verv i snart 50 år, og er still going som lokal trener, leder og president i Vektløfter-Forbundet i tillegg til internasjonale verv, samt vært med i 3 av de siste 4 OL, som funksjonær. MEN DET ER PÅ GRASROTA innen idretten at "Mr Weigthlifting" bruker all sin tid! LEDER, TRENER, ARRANGØR, KURSHOLDER m.m.. Må være få i Norge som kan måle seg i antall dager og timer lagt ned i idretten sin siste 50 år, om NOEN!!!.... Brevet ble sendt for noen uker siden...

I dag vaier det to flagg på halv stang utenfor kontorvinduene våre, sammen med den røde og blå VIK-vimpelen.. Kameraten vår, treneren, lederen og den utømmelige energibunten er uvirkelig nok gått bort.. Det er en trist beskjed for hele nærmiljøet rundt Vigrestad Idrettsklubb, hele vektløfterverden og særlig for den nærmeste familien til Per... Siden tidlig på 1970-tallet har Per vært en foregangsfigur for idretten han ofret all sin tid på... Per tok vare på alt og alle.... Hentet vektløftere på fra toget før trening... Gjennom mine 18 år som daglig leder her hos VIK, har jeg ikke opplevd en eneste liten "fight" med Per.. Respekt... Respekt for den andres jobb... Sist år lakket vi den gamle hallen, jeg og Per, skulder ved skulder.. Jeg rakk nok rundt 30%, og Per 70... Det går ikke med ord å takke for alt du har gjort og betydd for oss alle her på Idrettsklubben.... Respekt er det nærmeste jeg kommer....

Takk for at VI(K) fikk være med på litt av reisen Per! Vi vet vi snakker på vegne av hele Vigrestad Idrettsklubb når vi sier at alle våre tanker i disse dagene først og fremst går til Per`s nærmeste familie og kona Larisa, samt hele vektløfter-norge!

Vit at VI(K) er der...

Norges Vektløfterforbund


HVIL I FRED KJÆRE VENN...

På vegne av VIK; Cecilie & Arnfinn..
Innbydelse til NM Lag 2016

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 10. Okt 2016

Til klubber kvalifisert til NM Lag 2016

Sted: Vigrestadhallen

Tid: Fredag den 18. november klokka 14.00

NM Lag Veteraner Menn, Junior kvinner, Junior Menn

Lørdag den 19. november klokka 10.00

NM Lag Ungdom Jenter, Ungdom Gutter, Elite Kvinner, Elite Menn

Det konkurreres etter gjeldende rundesystem for NM Lag!

Veiing fredag 18.11: Kl.12.00 - 13.00 i Vigrestadhallen

Veiing lørdag 19.11: Kl.08.00 – 09.00 i Vigrestadhallen

Påmelding: Påmelding med løfternes navn, besteresultat denne sesongen og fødselsdato sendes NVF med kopi til Vigrestad IK, Per Mattingsdal, innen lørdag den 29. oktober, 2016. Reservering av hotellrom skjer direkte til hotellet innen samme frist.

PÅMELDINGSSKJEMA

Startkontingent: 300,- kroner pr løfter. Må være sendt Vigrestad IK senest en uke etter påmeldingsfrist. Kontonummer Vigrestad IK: 3335.31.80547. Merk innbetalingen Startkontingent NM Lag fra ……………….

Startlisens: Alle som deltar må ha betalt Startlisens. Startlisensen pr løfter, 300,- kroner, må være betalt til NVF senest en uke etter påmeldingsfrist.

Overnatting: JÆREN HOTELL, Web: JÆREN HOTELL

Ved bestilling av rom bruk tlf. direkte 51 77 11 00 eller

Mail: booking@jarenhotel.no

Enkeltrom med frokost, pr. døgn kr. 650 , pr. rom

Dobbeltrom med frokost, pr. døgn kr. 850,- pr. rom

Tresengsrom med frokost, pr. døgn kr. 1050,- pr. rom.

Rom må bestilles innen påmeldingsfristen, lørdag den 29. oktober.

Etter den dato kan ikke rom garanteres ved dette hotellet,

Hotellregningen gjøres opp av den enkelte klubb før utsjekking hvis ikke annet er avtalt! Det gjelder overnatting og middag lørdag kveld.

Fellesmiddag: Lørdag klokka 21.00 på JÆREN HOTELL.

Meny: Enkel Julebordsbuffet – Drikke kommer utenom.

Pris: 395,- kroner pr person.

Må betales direkte til Jæren Hotell

Det konkurreres og premieres etter NVFs lover og reglement. Rundesystemet benyttes ved NM for Lag. Alle løfterne må konkurrere i reglementert løfteantrekk!

Vigrestad Idrettsklubb ønsker NVF, løftere, ledere, funksjonærer og supportere velkommen!

Med sportslig hilsen

Vigrestad Idrettsklubb

Per Mattingsdal

Tlt. privat: 51 43 74 77 Mobil: 975 98 703 E-mail: perm1@online.no
VM vektløfting Veteraner, Heinsheim, Tyskland, 1-8.oktober

Postet av Vigrestad Idrettsklubb den 10. Okt 2016

Ronny Matnisdal, Vigrestad IK, Veteran verdensmester for 3. gang

Ronny Matnisdal, Vigrestad IK, gikk for tredje gang på rad til topps i VM for veteraner. Denne gangen valgte han å konkurrere i 85 kg klassen, men var kun 3 kg over grensen til 77 kg klassen som han vanligvis har konkurrert i. Han hadde ikke mindre enn 21 konkurrenter i klassen fra forskjellige land i verden.

I spesialøvelsen rykk startet han med et godt løft på 125 kg, 128 kg i andre forsøk bød heller ikke på problemer, for så å sette punktum med et flott rykk på 130 kg. Dermed var han i ledelse med ikke mindre enn 14 kg på sin argeste konkurrent, Maksimas Kolesnikovas, Litauen og 18 kg foran tredjemann, Mark Hølzel, Tyskland. Bare en ulykke i siste øvelse støt, kunne nå hindre han i å forsvare seieren fra de to siste årene.

Støtøvelsen ble innledet med et vellykket forsøk på 140 kg. Imidlertid ble andre forsøk på 145 kg mislykket. Denne fadesen ble imidlertid fikset i siste forsøk, der 145 kg ble korrekt plassert over hodet. Dermed var han beste løfter også i denne øvelsen og med 275 kg sammenlagt sikret han seg en overlegen seier, 17 kg foran løfteren fra Litauen. Bronsemedaljen gikk til Thomas Schiller, Tyskland, med 252 kg, 23 kg bak Matnisdal.

Sist vinter ble Ronny Matnisdal alvorlig skadet, men har ikke gitt opp og har sakte men sikkert bygget seg opp igjen til gammel, god løfteform og skaden ser ut for å være et tilbakelagt stadium. Derfor er årets VM veteranseier for Ronny Matnisdal et bevis på at har man den rette stå på viljen og ikke gir opp, er det mulig å komme tilbake etter alvorlig skade.